مدیر عامل : مهندس پدرام صداقت
 آدرس کارخانه :اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  وب سایت : http://www.upvccenter.com

بازگشت به بالا
کاربرد طرح جامع مسکن چیست؟

وزیر راه وشهرسازی در حالی در روزهای اخیر و در تعریف ماموریت‌ها و تکالیف مدیران بخش مسکن در این وزارتخانه دستور بازنگری در طرح جامع مسکن و به‌روز‌رسانی آن را صادر کرده است که این اقدام از نظر کارشناسان به طرح یک سوال از بابت کاربرد این طرح اجرا نشده به رغم بازنگری و به روزرسانی آن در سال‌های اخیر منجر شده است.

• سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
  • بازدید: 16

نبض معاملات مسکن در روزهای پایانی سال ۹۷

واسطه‌های ملکی معتقدند بازار مسکن اسفند ماه امسال در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته کم‌رونق است. آنها می‌گویند سال گذشته حتی در روز ۲۹ اسفند نیز نشست‌هایی برگزار شد و بخشی از معاملات ثبت شده در فروردین حاصل نشست‌های چند روز آخر سال بوده است. این در حالی است که امسال حتی در نیمه اول اسفند نیز میزان مراجعه متقاضیان مسکن به بنگاه‌ها با سال گذشته و حتی با بهمن‌ماه قابل مقایسه نبوده است.

• دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷
  • بازدید: 20

ظاهر و باطن وام مسکن

شورای پول و اعتبار در موافقت با یک پیشنهاد مرتبط با وام مسکن، «سقف انتقال تسهیلات ساخت به خریداران آپارتمان‌های دست‌اول» را ۶/ ۱ برابر کرد. در تهران هم‌اکنون سقف انتقال وام ساخت به خریدار، برای تسهیلات بدون سپرده، ۶۰ میلیون تومان است که با مصوبه جدید به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد. وام ساخت قابل‌انتقال به خریدار، نوع غیرمستقیم وام خرید مسکن است که اگر برای دو طرف جذاب باشد، بازارهای عرضه و معاملات مصرفی آپارتمان را توامان تحریک می‌کند. تسهیلات سه رقمی و بدون سپرده ساخت، از دو سال پیش به بازار آمد؛ اما تاکنون، سقف قابل‌انتقال این تسهیلات به خریدار، به مراتب کمتر از وام مستقیم خرید مسکن بود. همین فاصله، جذابیت استفاده از وام غیرمستقیم خرید مسکن و در نتیجه، توجه سمت تقاضا به واحدهای تازه‌ساز را کاسته بود. تصمیم جدید اما یک امتیاز در وام فعلی ساخت، برای خریدار ایجاد می‌کند که درنهایت می‌تواند بهبود کارنامه فروش سازنده‌ها و تشویق آنها به عرضه بیشتر را منجر شود. البته انعکاس این خبر با یک برداشت اشتباه همراه بود. بسیاری از رسانه‌ها تصمیم اخیر را به منزله افزایش وام ساخت عنوان کردند؛ درحالی‌که خبر درست افزایش سقف انتقال تسهیلات ساخت به خریداران است.

• پنج شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷
  • بازدید: 28

بودجه متعارف خریداران مسکن در مناطق متوسط

مشاوران املاک بودجه متعارف مراجعان به بنگاه‌های مسکن در مناطق متوسط برای خرید آپارتمان را ۷۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان عنوان می‌کنند، در حالی که عمده فایل‌های میان‌متراژ در این مناطق بیش از یک میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده‌اند.

• سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
  • بازدید: 32

بازار دوم برای مصالح ساختمانی

مقدمات راه‌اندازی «بازار دوم مصالح ساختمانی» فراهم شد. روز گذشته طرح تامین مالی زنجیره ساخت‌وساز در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مسکن مورد موافقت وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت. براساس این طرح که تا پایان هفته جاری نهایی می‌شود، یک بانک عامل در جریان خرید و فروش مصالح ساختمانی بین تولیدکننده مصالح و سازنده مسکن، ورود پیدا می‌کند و با تضمین تعهدات طرفین نسبت به هم، امکان معامله غیرنقد،‌ پیش‌فروش یا خرید اعتباری مصالح ساختمانی را به‌وجود می‌آورد. بازار دوم مصالح ساختمانی ۹ قابلیت دارد.

• يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۹۷
  • بازدید: 165

گرانی، خانواده‌ها را دست به آچار کرد

رئیس اتحادیه مکانیک ساختمان با بیان این‌که قیمت کالا و قطعات در طول سال با رشد ۱۰۰ درصدی همراه بوده است، خاطرنشان کرد: هزینه جاری خانواده‌ها رشد بسیاری داشته و این موضوع عاملی شده تا افراد هزینه‌های خود را با توجه به درآمد و اولویت‌های خانواده مدیریت کنند از این رو افراد در صورت ایجاد مشکل در تاسیسات ساختمانی به شخصه دست به کار می‌شوند

• دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۷
  • بازدید: 227

لزوم نظارت بر بازار مسکن

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: لازم است بازار مسکن نیز مانند سایر بازارها تحت نظارت و کنترل قرار بگیرد و سوداگری و سفته‌بازی در آن به حداقل برسد.

• شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷
  • بازدید: 214

نیازسنجی متقاضیان خرید مسکن در تهران

در روزهای اخیر آماری از سکونت ۷۷ درصد از شهروندان تهرانی در آپارتمان‌های زیر ۱۰۰ مترمربع منتشر شد که نشان می‌دهد با متراژ پروانه‌های صادر شده در ساخت‌وسازهای اخیر اختلاف زیادی دارد.

• يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷
  • بازدید: 215

قیمت‌های پیشنهادی نجومی در بازار آپارتمان نوساز

عرضه آپارتمان‌های نوساز در بازار مسکن رونق ماه‌های گذشته را ندارد و کاهش یافته است، از طرفی دو ویژگی فایل‌های موجود سبب شده عملا عرضه آنها اثری بر رونق بازار نداشته باشد.

• دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷
  • بازدید: 270

آپارتمان‌های ریزمتراژ در صف فروش

تعداد آپارتمان‌های ریزمتراژ عرضه شده در بازار مسکن هفته‌های اخیر اگرچه در مقایسه با ماه‌های گذشته کاهش یافته است، اما بازار معامله این گروه متراژی به اذعان مشاوران املاک، داغ‌ترین بازار در سرمای رکود فعلی است.

• سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷
  • بازدید: 240