مدیر عامل : مهندس پدرام صداقت
  وب سایت : http://www.upvccenter.com

بازگشت به بالا
بازار دوم برای مصالح ساختمانی

مقدمات راه‌اندازی «بازار دوم مصالح ساختمانی» فراهم شد. روز گذشته طرح تامین مالی زنجیره ساخت‌وساز در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مسکن مورد موافقت وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت. براساس این طرح که تا پایان هفته جاری نهایی می‌شود، یک بانک عامل در جریان خرید و فروش مصالح ساختمانی بین تولیدکننده مصالح و سازنده مسکن، ورود پیدا می‌کند و با تضمین تعهدات طرفین نسبت به هم، امکان معامله غیرنقد،‌ پیش‌فروش یا خرید اعتباری مصالح ساختمانی را به‌وجود می‌آورد. بازار دوم مصالح ساختمانی ۹ قابلیت دارد.

• يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۹۷
  • بازدید: 60

گرانی، خانواده‌ها را دست به آچار کرد

رئیس اتحادیه مکانیک ساختمان با بیان این‌که قیمت کالا و قطعات در طول سال با رشد ۱۰۰ درصدی همراه بوده است، خاطرنشان کرد: هزینه جاری خانواده‌ها رشد بسیاری داشته و این موضوع عاملی شده تا افراد هزینه‌های خود را با توجه به درآمد و اولویت‌های خانواده مدیریت کنند از این رو افراد در صورت ایجاد مشکل در تاسیسات ساختمانی به شخصه دست به کار می‌شوند

• دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۷
  • بازدید: 108

لزوم نظارت بر بازار مسکن

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: لازم است بازار مسکن نیز مانند سایر بازارها تحت نظارت و کنترل قرار بگیرد و سوداگری و سفته‌بازی در آن به حداقل برسد.

• شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷
  • بازدید: 99

نیازسنجی متقاضیان خرید مسکن در تهران

در روزهای اخیر آماری از سکونت ۷۷ درصد از شهروندان تهرانی در آپارتمان‌های زیر ۱۰۰ مترمربع منتشر شد که نشان می‌دهد با متراژ پروانه‌های صادر شده در ساخت‌وسازهای اخیر اختلاف زیادی دارد.

• يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷
  • بازدید: 110

قیمت‌های پیشنهادی نجومی در بازار آپارتمان نوساز

عرضه آپارتمان‌های نوساز در بازار مسکن رونق ماه‌های گذشته را ندارد و کاهش یافته است، از طرفی دو ویژگی فایل‌های موجود سبب شده عملا عرضه آنها اثری بر رونق بازار نداشته باشد.

• دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷
  • بازدید: 147

آپارتمان‌های ریزمتراژ در صف فروش

تعداد آپارتمان‌های ریزمتراژ عرضه شده در بازار مسکن هفته‌های اخیر اگرچه در مقایسه با ماه‌های گذشته کاهش یافته است، اما بازار معامله این گروه متراژی به اذعان مشاوران املاک، داغ‌ترین بازار در سرمای رکود فعلی است.

• سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷
  • بازدید: 146

بحران متفاوت در مسکن آمریکا

بازار مسکن آمریکا با التهاب قیمت ناشی از افزایش تقاضا و محدودیت عرضه مواجه شده است. در شهرهایی از آمریکا که به‌خاطر افزایش اشتغال، جمعیت در آنها رو به افزایش گذاشته، شاخص قیمت مسکن بیش از ۲۰ درصد از نقطه اوج خود در سال ۲۰۰۶ فراتر رفته است. زوج‌های جوان نسبت به سایر خریداران با بیشترین فشار در این بازار مواجه هستند. در این میان، افزایش حدود یک واحد درصدی نرخ سود وام خرید مسکن، دسترسی به خانه را سخت‌تر کرده است. کارشناسان ملکی بحران فعلی را متفاوت از دوره قبل می‌دانند.

• پنج شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۷
  • بازدید: 168

علائم احیا در بازار «نوساز»ها

جزئیات دو گزارش رسمی از وضعیت بازار معاملات و تغییرات هزینه‌ای ساخت واحدهای مسکونی شهر تهران از بروز علائم احیا در بازار فروش آپارتمان‌های نوساز خبر می‌دهد.

• چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷
  • بازدید: 182

افت هیجان ارزی در بازار مسکن

کمترین حجم معاملات خرید آپارتمان در ۴ سال گذشته - بدون احتساب ماه‌های تعطیل فروردین - برای مهر ماه ۹۷ رقم خورد. ماه گذشته کمتر از ۹ هزار خانه در تهران فروخته شد که نزدیک به ۱۰ درصد کمتر از معاملات شهریور بود. کاهش توام شیب تورم ماهانه مسکن و حجم معاملات در مهر، بیانگر افت هیجان ارزی در این بازار است. در پی کاهش قیمت دلار، ترس گروهی از متقاضیان مسکن بابت اثر تورمی تداوم شوک ارزی، کم شد و تغییر رفتار خریدار و فروشنده آپارتمان، دامنه افزایش ماهانه قیمت را محدود کرد.

• پنج شنبه ۳ آبان ۱۳۹۷
  • بازدید: 239

راهنمای جست‌وجوی خانه‌های ارزان‌قیمت

خرید آپارتمان ارزان‌قیمت در بازار مسکن به یکی از دغدغه‌های جدی خانه اولی‌ها و کسانی که قصد تبدیل نقدینگی اندک خود به ملک برای در امان ماندن از اثر تورم دارند، تبدیل شده است.

• چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷
  • بازدید: 220