مدیر عامل : مهندس پدرام صداقت
  وب سایت : http://www.upvccenter.com

بازگشت به بالا
فرمول جدید وام نوسازی

محرک ساخت‌و‌ساز در بافت فرسوده تهران با شکل جدید و به‌صورت سهمیه‌بندی در اختیار سرمایه‌گذاران ساختمانی قرار می‌گیرد. وام ۹ درصدی برای ساخت مسکن که از دو سال پیش قرار بود برای نوسازی سالانه ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور تخصیص پیدا کند، تاکنون توسط دولت «تامین یارانه» نشده است. در تهران از آنجا که وام ارزان برای نوسازی، مطالبه اصلی سازنده‌ها برای ورود به بافت فرسوده است، این محرک با منابع شهرداری وارد بازار خواهد شد. با این حال، یک گروه اقلیت از سازنده‌ها مشمول این وام می‌شوند.

• يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
  • بازدید: 21

افزایش تدریجی فایل‌ اجاره در بازار مسکن

بازار اجاره مسکن طی روزهای اخیر با وجود آغاز ماه رمضان، با افزایش شمار فایل‌های اجاره روبه‌رو شده است. این افزایش اگرچه هنوز برای تمام مشاوران املاک محسوس نبوده، اما فعالان مناطق مصرفی زودتر از سایر فعالان بازار این موضوع را احساس کرده‌اند.

• شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
  • بازدید: 21

کلید افزایش عرضه مسکن

طرح «راه‌اندازی لیزینگ مسکن» برای بار دوم طی ۵ سال گذشته در دستور کار قرار گرفت. این طرح با هدف انجمادزدایی از بازار ملک هم در حوزه فروش آپارتمان‌های تازه‌ساز و هم واحدهای مسکونی در حال ساخت، ابتدا موجب تقویت قدرت خرید بخشی از تقاضای مسکن که تاکنون از سبد تسهیلات ملکی محروم بود‌ه‌اند، می‌شود و در نهایت باعث افزایش عرضه مسکن خواهد شد.

• شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
  • بازدید: 22

آمار تخریب واحدهای مسکونی بر اثر سیل

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: براساس ارزیابی‌ها کل واحد‌های مسکونی خسارت‌دیده در استان‌های سیل‌زده ۱۷۴ هزار واحد است که حدود ۷۳ هزار واحد باید تخریب و احداث شود و بقیه واحدهای مسکونی نیاز به تعمیر دارند.

• شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
  • بازدید: 50

بازار مسکن در سال 98 چگونه خواهدبود؟

بعد از 5 سال رکود در بخش مسکن نخبگان و مسئولان به این نتیجه رسیده‌اند که بازار مسکن در سال 98 به شرط حمایت از سازندگان رونق خواهد یافت. این جمع بندی در حالی است که نشانه‌ای از سیاست جامع در رابطه با حمایت از سازندگان در بازار مشاهده نمی‌شود.

• دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
  • بازدید: 52

طرح پیروز حناچی شهردار تهران برای خریداران مسکن

شهردار تهران از اقدام برای ارائه مشخصات فنی املاک به متقاضیان خرید مسکن در آینده نزدیک خبر داد

• پنج شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۸
  • بازدید: 91

رشد قطره‌چکانی معاملات مسکن ثبت شده در فروردین 1398

تعداد معاملات ثبت شده در سامانه اطلاعات بازار املاک ایران در روزهای اخیر به شکل قطره‌چکانی رشد می‌کند که نشانه‌ای برای تشخیص زودهنگام سطح پایین معاملات در فروردین نسبت به اسفند و حتی احتمالا نسبت به فروردین سال گذشته است.

• يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۸
  • بازدید: 65

فریز معاملاتی در بازار املاک پایتخت

اولین برداشت از بازار مسکن ۹۸ به فاصله ۱۰ روز از شروع به کار واقعی بازار معاملات ملک از فریز شدن خرید وفروش واحدهای مسکونی به دلیل عبور کف قیمت‌های پیشنهادی از سقف قدرت خرید متقاضیان، حکایت دارد.

• سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۸
  • بازدید: 92

کاربرد طرح جامع مسکن چیست؟

وزیر راه وشهرسازی در حالی در روزهای اخیر و در تعریف ماموریت‌ها و تکالیف مدیران بخش مسکن در این وزارتخانه دستور بازنگری در طرح جامع مسکن و به‌روز‌رسانی آن را صادر کرده است که این اقدام از نظر کارشناسان به طرح یک سوال از بابت کاربرد این طرح اجرا نشده به رغم بازنگری و به روزرسانی آن در سال‌های اخیر منجر شده است.

• سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
  • بازدید: 130

نبض معاملات مسکن در روزهای پایانی سال ۹۷

واسطه‌های ملکی معتقدند بازار مسکن اسفند ماه امسال در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته کم‌رونق است. آنها می‌گویند سال گذشته حتی در روز ۲۹ اسفند نیز نشست‌هایی برگزار شد و بخشی از معاملات ثبت شده در فروردین حاصل نشست‌های چند روز آخر سال بوده است. این در حالی است که امسال حتی در نیمه اول اسفند نیز میزان مراجعه متقاضیان مسکن به بنگاه‌ها با سال گذشته و حتی با بهمن‌ماه قابل مقایسه نبوده است.

• دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷
  • بازدید: 116