مدیر عامل : مهندس پدرام صداقت
  وب سایت : http://www.upvccenter.com

بازگشت به بالا
آغاز ساخت طرح ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور

با آغاز هفته دولت، ثبت‌نام برای دریافت مسکن در قالب طرح اقدام ملی تولید و عرضه ۴۰۰ هزار واحد مسکونی که به صورت پایلوت از استان کرمان آغاز شده، نقطه شروع رونق‌دهی به ساخت و ساز محسوب می‌شود؛ با توجه به شروع این پروژه، رشد ۲۵ درصدی پروانه‌های ساختمانی، افت معاملات و انتظار برای کاهش قیمت‌ها افق بازار مسکن امیدوارکننده شده است

• سه شنبه ۵ شهريور ۱۳۹۸
  • بازدید: 37

ساخت‌خانه‌های اجاره‌ای

ساخت مسکن استیجاری در شهرهای بزرگ توسط شهرداری‌های کشور، مهم‌ترین موضوعی بود که شهرداران کلانشهرها را گردهم آورد.

• دوشنبه ۴ شهريور ۱۳۹۸
  • بازدید: 40

شیوه‌های خانه‌دار شدن مردم بدون استفاده از سرمایه‌گذاری انبوه‌ساز

کارشناسان معتقدند راهکارهای موفق ساخت مسکن مثل مسکن ویژه، باید در مقیاس‌های وسیع‌تر توسعه پیدا کند تا با تولید انبوه مسکن، گامی برای ساماندهی بازار مسکن برداشته شود.

• يکشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۸
  • بازدید: 36

تسهیلات ۷۵ میلیون تومانی به متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن

در طرح ملی مسکن متقاضیان می‌توانند زمین‌های خود را برای ساخت ارائه دهند و تسهیلات ۷۵ میلیون تومانی دریافت کنند.

• شنبه ۲ شهريور ۱۳۹۸
  • بازدید: 41

سه‌گانه قیمت‌شکن در بازار مسکن

کاهش ماهیانه قیمت در مناطق میانی، افت ۷۸ درصدی معاملات و افزایش ۲۵ درصدی ساخت و ساز، چشم‌انداز امیدوارکننده‌ای را پیش روی بازار مسکن پایتخت قرار داده است.

• پنج شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸
  • بازدید: 52

تقویم نمایشگاه های صنعت ساختمان

• شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸
  • بازدید: 104

ارائه تسهیلات به سازندگان راهی برای کاهش قیمت مسکن

با ارائه تسهیلات به سازندگان علاوه بر اینکه ساخت و ساز رونق می‌یابد، باعث کاهش قیمت مسکن نیز می‌شود.

• چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۸
  • بازدید: 60

دولت برای رکود آینده مسکن چه برنامه‌ای دارد؟/ کاهش ۵۰درصدی تولید مسکن طی چند سال اخیر

قیمت مسکن پس از آن‌که سر به فلک کشید، ظاهرا با توقف رشد در کلانشهرها مواجه شده و حالا دولت باید برای رکودی که کارشناسان زمان آن را چهار تا پنج سال عنوان می‌کنند برنامه داشته باشد؛ تولید مسکن استیجاری، شکستن قیمت زمین و ارایه مشوق به سازندگان از جمله پیشنهادات کارشناسی است.

• يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
  • بازدید: 55

طرح ویژه مسکن بانک ملی، کلید ورود به بازار مسکن

طرح ویژه مسکن بانک ملی ایران علاوه بر شکل گیری یک بازار رقابتی در بازار پرداخت تسهیلات مسکن، گزینه های متعددتری از روش های تامین مالی خرید یا ساخت مسکن را پیش روی متقاضیان بازار قرار داده است تا با برخورداری همزمان از سود سپرده و تسهیلات خرید و ساخت مسکن، کلید خانه آروزهایتان را در دست بگیرید.

• پنج شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
  • بازدید: 70

احیای رقابت ساختمانی با فرمان قضایی

مسیر اتصال ارائه‌دهندگان خدمات مهندسی به سازنده‌ها و مالکان متقاضی ساخت مسکن با صدور فرمان قضایی برای بازگرداندن فضای رقابتی به حوزه خدمات مهندسی، برای سومین بار طی سه سال گذشته تغییر کرد. با توقف بخشنامه معرفی مهندس ناظر ساختمان از مسیر سازمان نظام مهندسی از سوی دیوان عدالت اداری، حق انتخاب مهندس ناظر برای سازنده‌های مسکن بار دیگر به رسمیت شناخته شد.

• چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
  • بازدید: 68