علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی گفت: وام مسکن مهر فقط برای ساخت مسکن است و هیچ گونه وامی با عنوان وام مسکن مهر برای خرید خانه تعلق نمی گیرد و به کسی داده نمی شود.
وزیر راه و شهرسازی: اعطای وام مسکن مهر تنها برای ساخت است.
علی نیکزاد درباره وضعیت پروژه های مسکن مهر در شهر جدید پرند گفت: اگر واحدهای مسکن مهر به طور کامل به اتمام نرسند، به مالکان تحویل داده نمی شوند. اینکه برخی میگویند در واحدهای پرند هنگام ورود متقاضیان به خانه های خود کارگران از ورود آنها جلوگیری می کنند، صحت ندارد.
علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی افزود: واحدهایی که از سوی پیمانکاران ترکیه در شهر جدید پرند ساخته شده، مدت زمانی است که به اتمام رسیده اما به دلیل مشکلاتی که در زمینه آب و برق وجود دارد، هنوز افتتاح نشده و به مردم تحویل داده نشده است.
وی درباره زمان وضعیت پروژه راهآهن غرب کشور نیز گفت: بخشی از این پروژه باید از طریق فاینانس یکی از کشورها احداث شود، البته تلاش می کنیم بخشی از مسیر این راه آهن را تا کرمانشاه توسط وزارت راه و شرکت های داخلی به اتمام برسد و ادامه مسیر تا خسروی را فاینانس کنیم.