مدیر عامل : مهندس پدرام صداقت
فعالیت: وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
  تلفن : 03195018095
 فاکس : 03195018098
 آدرس : اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
 آدرس کارخانه :اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  وب سایت : http://www.upvccenter.com

بازگشت به بالا

وام مسکن با هماهنگی مسوولان بانکی لغو شد


وه مسکن- لغو افزایش 5 میلیون تومانی وام خرید مسکن با هماهنگی و اطلاع مسوولان بانک مسکن انجام شده است. در حالی که روز گذشته خبرگزاری فارس از بی اطلاعی مسوولان ارشد بانک مسکن از منتفی شدن وام خرید مسکن توسط کار گروه مسکن خبر داده بود، اما پیگیری‌ها نشان از حضور و موافقت نهایی سه مسوول ارشد سیستم بانکی در جلسه کارگروه مسکن دارد.
  • تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۰
  • 0 نظر
  • بازدید:3054
  • RSS

لغو افزایش 5 میلیون تومانی وام خرید مسکن با هماهنگی و اطلاع مسوولان بانک مسکن انجام شده است.
در حالی که روز گذشته خبرگزاری فارس از بی اطلاعی مسوولان ارشد بانک مسکن از منتفی شدن وام خرید مسکن توسط کار گروه مسکن خبر داده بود، اما پیگیری‌های «دنیای‌اقتصاد» نشان از حضور و موافقت نهایی سه مسوول ارشد سیستم بانکی در جلسه کارگروه مسکن دارد.
در خبر خبرگزاری فارس آمده است: «برخی از مسوولان ارشد بانک مسکن می‌گویند که ما نیز خبر لغو وام 25 میلیونی را در رسانه‌ها و روزنامه‌ها دیده‌ایم و بی‌اطلاع هستیم، بنابراین اگر این موضوع قطعیت پیدا کند، باید به بانک مسکن ابلاغ شود.»
اما پیگیری‌های روز گذشته  در این زمینه حاکی است: در جلسه اخیر کارگروه مسکن گرچه مسوولان بانک مسکن با منتفی شدن وام 25 میلیون تومانی ابتدا مخالفت داشتند، اما در نهایت با اعلام موافقت نهایی آنان، این مصوبه به امضای نماینده اداره اعتبارات بانک مرکزی، مدیرعامل بانک مسکن و رییس اداره اعتبارات بانک مسکن و همچنین سایر اعضای کارگروه مسکن رسید.
به گزارش  مصوبه جدید کارگروه مسکن مبنی بر لغو وام 25 میلیون تومانی مسکن و تبدیل آن به وام 20 میلیون تومانی بعد از تایید نهایی مقامات ارشد دولت ابلاغ خواهد شد.



خوشحال می شویم سوال ، نظر یا پیشنهادی از یو پی وی سی سنتر دارید، بفرمایید؟





Copyright © UpvcCenter Co., Ltd. 2010-2019. All rights reserved