تلفن:6636772-0311 
جستجو
آخرین جستجو ها
قیمت ماشین الات / نرم افزار / گالوانیزه

صفحه اصلی > اخبار شرکتها > صنعت upvc > پروفیل‌های شرکت فن ‌پلاست توس مطابق با شرایط آب‌ و هوایی کشورهای cis است

پروفیل‌های شرکت فن ‌پلاست توس مطابق با شرایط آب‌ و هوایی کشورهای CIS است

مدیرعامل "شرکت فن پلاست توس":

پروفیل‌های تولیدی شرکت فن‌پلاست توس مطابق با شرایط آب ‌و هوایی کشورهای CIS است

شرکت" فن پلاست توس " از جمله شرکت های تازه تاسیس در زمینه تولید پروفیل uPVC وساخت در و پنجره  پروفیل uPVC مجهز به شیشه های عایق بندی شده دو و سه جداره است.  ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید از شناخته شده ترین سازندگان معتبراروپای غربی خریداری شده و بر اساس برنامه ریزی تولید از بهترین مواد اولیه و قطعات و یراق آلات در تولید پروفیل و ساخت در و پنجره استفاده خواهد شد.

 مدیران شرکت امیدوارند بتوانند با ارائه محصولات با کیفیت عالی و قیمتی با صرفه ، علاوه بر جلب رضایت مشتریان خود ، گامی در راستای اهداف کلان کشوردر جهت صرفه جویی و استفاده بهینه از انرژی و همچنین حضور پرقدرت در بازارهای صادراتی بردارند.

درباره فعالیت و برنامه های این شرکت برای حضور در بازار کشورهای “cis” با مهندس حسین طوسی مدیرعامل "
شرکت فن پلاست توس" به گفت و گو پرداخته ایم که در ادامه می خوانید.

فعالیت "
شرکت فن پلاست توس" از چه سالی آغاز شده و در چه زمینه هایی فعالیت دارد؟

شرکت فن پلاست توس از سال1384(2005میلادی) به دنبال تحقیق و مطالعه گسترده و مشاوره های فنی کارشناسی تشکیل شد . گروه مهندسان و کارشناسان این شرکت با هدف تحول و نوآوری در مصالح و در پنجره ساختمان تحقیقات خود را در داخل و خارج از کشور آغاز کردند .

 اصولا هدف این شرکت بسط و توسعه تکنولوژی جدید در صنعت مصالح ساختمان خصوصا در، پنجره، پانل و سایر ملزومات ساختمانی است برای تحقق این هدف پس از تحقیقات گسترده در تکنولوژی جدید این محصولات در سراسر دنیا نحوه انتقال تکنولوژی و هماهنگی آن با شرایط اقلیمی ایران و سایر کشورهای منطقه که به‌لحاظ تاریخی و هنری بسیار نزدیک هستند مورد بررسی قرار گرفت.

یکی از مسایل مهم مورد بررسی طراحی خاص تولیدات پروفیل‌های در و پنجره و پانل «یو پی وی سی» فن‌پلاست توس وهماهنگی‌ آن در ساخت در و پنجره مناسب با معماری این کشورهاست. برای تحقیق این منظور علاوه بر مشخصات فنی پروفیل «یو پی وی سی» و تطبیق آن با استاندارد" RAL 716Z " که استاندارد
 تعریف شده این محصول در اروپاست. مساله طراحی و ظرافت پروفیل که لازمه ساخت در و پنجره‌های زیبا و مناسب با معماری و سلیقه مصرف‌کنندگان رعایت شده است.

 ویژگی اصلی محصولات شما چیست؟

برای تحقق اهداف فوق با مطالعه و تحقیقات جدی که در مورد آخرین پیشرفت های تکنولوژی در زمینه تولید و ساخت پروفیل و در پنجره "یو پی وی سی" در کشورهای پیشرفته صنعتی و بررسی و مقایسه کمپانی های سازنده ماشین آلات این صنعت در کشورهای اروپائی انجام گرفت درنهایت کمپانی کراس مافای (KRAUSS MAFFI) در آلمان ، گراینر ( greiner) در اتریش و الوماتک (elumatec) در آلمان برای سفارش و خرید ماشین آلات مورد نیاز این صنعت انتخاب شد و بدین ترتیب
شرکت فن پلاست توس با این کمپانی ها وارد مذاکره شد و ماشین آلات مورد نیاز برای خطوط اکستروژن و تولید پروفیل، "یو پی وی سی"  و ساخت و مونتاژ در و پنجره از این محصول را خریداری کرد . برای تامین مواد اولیه نیز از محصولات معروف‌ترین کمپانی‌های تولیدکننده این مواد در کشورهای اروپایی استفاده شده است.

همزمان طراحی برای شکل ظاهری و کیفیت بالای قالب های مورد نیاز با در نظر گرفتن اصول زیبایی و ظرافت ، معماری و طراحی داخلی و نمای خارجی ساختمان هماهنگ با اصول زیبایی شناسی و با الهام از سبک معماری و هنرهای سنتی شرقی و ایرانی ، انجام گرفت که منجر به طراحی وسفارش قالب های متعدد و متنوع پروفیل مورد نیاز انواع در و پنجره برای هر نوع ساختمان شد.

علت وسواس و دقت گروه کارشناسان
شرکت فن پلاست توس با صرف هزینه و وقت زیاد این بود که علاوه بر ارائه آخرین تکنیک و کیفیت ساخت درو پنجره "یو پی وی سی" به مهندسان و آرشیتکت های کشور پاسخگوی نیاز و سلیقه های متنوع و مختلف مشتریان نیز باشد .

شرکت فن پلاست توس در حال حاضر انواع پروفیل و پانل‌ در و پنجره «یو پی وی سی» در رنگ‌ها و طرح‌ها و روکش‌های متنوع را با مواد اولیه درجه یک اروپایی تولید می‌کند و کیفیت محصول و مواد در آزمایشگاه پیشرفته این شرکت تحت نظر متخصصان با تجزیه کنترل می‌ شود.

کیفیت محصولات "یو پی وی سی"  که توسط کارخانه شما تولید می شود در چه حدی است؟

به لحاظ کیفیت نوع و استانداردهای لازم نیز پروفیل‌های تولید
شرکت فن پلاست توس توس با چهار محفظه (چمبر) و قابلیت استفاده شیشه‌های تک‌جداره، دوجداره و سه‌جداره و درزگیرهای اضافی و انواع سیستم‌های در و پنجره (بازشوهای یک حالته و چندحالته، سیستم کشویی ،فرانسوی و...) کاملا مطابق با شرایط آب‌وهوایی کشورهای مختلف از جمله کشورهای  CISطراحی و تولید شده است.

قابلیت تولید انواع پروفیل و پانل‌های «یو پی وی سی» در رنگ‌های متنوع و روکش‌های زیبا با طرح‌های مختلف چوب و غیره، قابلیت انطباق با نمای خارجی و دکوراسیون داخلی ساختمان را برای هر نوع سلیقه حاصل کرده است.هم‌چنین در ساخت در و پنجره و انواع پانل‌ و روکش‌های سقف و دیوار برای ساختمان‌های مسکونی ادارات، هتل‌ها، مجموعه‌های ورزشی و سالن‌ها مدرن تزین و پیشرفه‌ترین ماشین‌آلات تمام اتوماتیک و امکانات تولید را به خدمت گرفته است.
 
محصولات تولیدی" فن‌پلاست توس" مطابق با معیارها و ضوابط تعریف شده موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی سازمان ملی ساختمان، سازمان نظام‌ مهندسی و مطابق با ضوابط استاندارد" رال716 " اروپا تولید می‌شود و همچنین دارای تایید‌های شرکت گرامر در بخش تکنولوژی تولید و شرکت‌های تامین‌کننده مواد اولیه این محصولات است.

نگاه شما به بازار CIS چگونه است ؟ به دنبال چه اهدافی هستید؟

کشورهای آسیای میانه و قفقاز از سال‌ها بسیار دور روابط فرهنگی، تجاری و اجتماعی تنگاتنگی با ایران داشته‌اند از اشتراکات فرهنگی، زبانی و مذهبی تا حتی روابط خویشاوندی و فامیلی. بعد از انقلاب اکتبر و به‌وجود آمدن اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی ، این منطقه در ارودگاه سیاسی شرق محصور شد و در سال‌های جنگ سرد این روابط بسیار نزدیک تاریخی قطع شد.

بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و تشکیل جمهوری مستقل در کشورهای آسیای میانه و همزمان با احیا و ارتقاء روابط فرهنگی و اجتماعی ، مناسبات تجاری این کشورها با ایران نیز وارد مرحله جدیدی شد.
توسعه روابط تجاری کشورهای آسیای میانه با ایران خارج از الگو‌های متعارف توسعه روابط تجاری با سایر کشورهاست.

به گونه ای که مردم این کشورها به اعتبار همبستگی و فرهنگی تاریخی دیرینه خود به ارتباط که در روابط تجاری نیز علاقه دارند. کالاهای تجاری و تولیدات ایران در این کشورهای کمترنیاز به تبلیغ دارد.همین‌طور که کالا‌ها و تولیدات کشورهای آسیای میانه مورد توجه و علاقه مصرف‌کنندگان ایرانی است.

فن‌پلاست توس با مجموعه پیشرفته تکنولوژی و مواد و همکاری گسترده کارشناسان خارجی و داخلی و تحقیقات و تلاش گسترده و مداوم در امر تولید، محصولی را به بازار ایران و کشورهای منطقه عرضه کرده که نیاز محصولات «یو پی وی سی» کشورهای منطقه‌ را در بخش ساختمان برآورده خواهد ساخت.

ضمنا مجموعه مهندسان و کارشناسان ورزیده و متخصصین" فن پلاست توس" به‌صورت افتخاری آمادگی هر نوع مشاوره فنی و تخصصی را برای علاقه‌مندان و مشتریان تولیدات این شرکت در تمام کشورهای منطقه و مجموعه کارخانجات فن‌پلاست توس برای آشنایی مهندسان و کارشناسان کشورهای آسیای میانه آمادگی بازدید از این مجموعه را فراهم ساخته است.
فن‌پلاست توس
منبع : روابط عمومی شرکت فن پلاست توس
تاريخ :   ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
 

فن پلاست توس
نام مدير عامل: مهندس حسین طوسی
فعاليت: تولید کننده پروفیل upvc
تلفن: 02188711826-02188711831-02188729449
فاکس: 02188701193
وب سايت: http://www.fanplast.com
آدرس: تهران - خ مطهری .خ میرزای شیرازی . خ ناهید. پ 25 . ط 4 کد پستي: 1596956916
مشاهده غرفه
مشاهده فرصتهای تجاری غرفه
مشاهده محصولات غرفه
| | | | | | | | | | | |
كلیه حقوق این سایت متعلق به شركت فناوری داده پویشگر می باشد