اولین نمایشگاه دایمی صنعت upvc کشور از دی ماه 1388

طراحی سایت اصفهان
نرم افزار CRM

تزریق 22 میلیارد دلار تسهیلات بانکی به بازار مسکن


توانمندی های فعلی ساخت وساز مسکن توان جذب 22میلیارد دلار سرمایه در طول یک سال را ندارد.

علی پاکزاد: سال 88 را فارغ از تمام مسائل سیاسی و فراز و فرودهای اجتماعی اش می توانیم سال مسکن هم بدانیم، در این سال مباحث مربوط به اجرای طرح مسکن مهر با وعده هایی که در پایان سال 88 از سوی وزیر مسکن داده شد این مبحث را به یکی از عناوین ثابت رسانه ای تبدیل کرد.

اجرای 1 میلیون و 200 هزار واحد مسکن شهری و روستایی در غالب طرح مسکن مهر که به گفته وزیر مسکن حدود 300 هزار واحد ان در پایان سال 88 به مرحله فونداسیون رسیده اند برنامه ای است که دولت تلاش دارد با تکیه بر آن به گفته رئیس دولت طی سه سال آتی معضل مسکن را از فهرست معضلات مردم حذف کند.

وزیر مسکن در مصاحبه ای در تاریخ 16 فروردین در تبین محورهای طرح مسکن مهر به گفت: با فعال کردن پروژه‌های مسکن مهر در شهرها و همچنین نوسازی و ساخت واحدهای مسکونی روستایی به دنبال آن هستیم تا در کنار ایجاد رونق در بخش مسکن شاهد ثبات در قیمت زمین وملک باشیم. با حضور انبوه سازان در بخش، واگذاری زمین به صورت گروهی، افزایش و همچنین قرض الحسنه شدن تسهیلات مسکن مهر، اجرای این طرح را در سطح کشور پیش می‌بریم.

برای عملی کردن این برنامه دولت با فشار وارد کردن بربانکهای کشور مصوبه اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مسکن مهر را به تصویب رساند که این مسئله با توجه به فشارهای مضاعفی که طی سالهای گذشته بر منابع بانکی وارد شده است نشان می دهد که سبیتم بانکی در سال جاری اگر بخواهد مصوبات مربوز به تسهیلات بانکی مربوط به اجرا درآورد به شدت تحت فشار قرار خواهد گرفت و این روند با توجه به آنکه در سال جاری قرار است هدفمندسازی در حال اجرا است این نگرانی وجود دارد که میزان سپرده گذاری وجذب منابع نیز در سیستم بانکی کاهش پیدا کند که این مسئله می تواند به افزایش شدید بدهی دولت به سیستم بانکی و در نهایت رشد نقدینگی منجر شود.

وعده های بزرگ متکی بر منابع محدود
بررسی میزان مانده تسهیلات پرداختی توسط سیستم بانکی طی سالهای 85 تا بهمن ماه سال 88 نشان می دهد با توجه به سیاسیتهای انقباضی در پیش گرفته شده توسط بانک مرکزی میزان تسهیلات جدید پرداختی در هر سال از نقطه اوج 87 هزار میلیارد تومان در سال 86 به رقم 39 هزار میلیارد تومان در سال 87 رسیده است و در 11 ماهه سال 88 نیز این رقم به 27 هزار میلیارد تومان نزول کرده که ناشی از کمبود منابع و رکود حاکم بر فضای اقتصادی کشور بوده است.

حال اگر این ارقام را در کنار براوردهای مربوط به هرینه های اجرایی طرح مسکن مهر قرار دهیم متوجه ابعاد این طرح در مقایسه با منابع و تسهیلات بانکی خواهیم شد.براساس گقته وزیر مسکن میزان تسهیلات هر واحد مسکونی تا 25 میلیون تومان در شهرها خواهد بود و برای مسکن روستایی نیز رقم معادل 15 میلیون تومان است اگر این ارقام را بر اساس ارقام سال گذشته یعنی حدود 20 و10 میلیون تومان در نظر بگیریم با توجه به 1.2 میلیون واحد شهری و روستایی وعده داده شده دولت باید طی سالهای آتی معادل 22 هزار میلیارد تومان یا معادل 22 میلیارد دلار باید در این بخش سرمایه گذاری کند.

این رقم در مقایسه با توجه به سال اوج درامدهای نفتی کشور در سال 87 که معادل 81 میلیارد دلار بود برابر 25 درصد کل بهترین درآمد نفتی کشور طی تاریخ صنعت نفت کشور و معادل 25 درصد کل تسهلات پرداختی سیستم بانکی در سال 86 یا همان سال اوج پرداخت تسهیلات بانکی کشور است.

حال با در نظر گرفتن این مقایسه می توان به خوبی از نظر ابعاد مالی متوجه حجم بالای وعده تسهیلات بانکی این طرح شد که قرار است تنها 25 درصد از کسری عرضه مسکن کشور را که حدود 4 میلیون واحد برآورد شده است را تامین کند.


منابع : خبر آنلاین


موضوعات مرتبط
صنعت upvc , صنعت شيشه , ساخت و ساز , نمايشگاهاي داخلي و خارجي

اخبار مرتبط

پیشنهاد ما


بحث صدا و ایزولاسیون یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب نوع پنجره و متعلقات آن می‌باشد که مخصوصاً در کلان شهرها و مناطق پر صدا این مهم پر رنگتر می‌گردد...



هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها و روشهای آزمون پروفیل های اکسترود شده تهیه شده از پلی وینیل کلراید با مقاومت ضربه ای بالا، جهت تولید درب..



باز گذاشتن پنجره ها در ساعاتی از روز بهترین راه برای ایجاد جریان هوا و تهویه طبیعی در خانه می باشد.اما بهتر است روی پنجره هایتان توری نصب کنید تا..



  • اگرمطلبی که یو پی وی سی سنتر منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  تماس با  یو پی وی سی سنتر
  •   شرکت: یو پی وی سی سنتر
  •   مدیر عامل:مهندس پدرام صداقت
  •   فعالیت:وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
  •   تلفن: 03195018095
  •   فکس :03195018098
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •    وب سایت:http://www.upvccenter.com

خوشحال می شویم سوال ، نظر یا پیشنهادی از یو پی وی سی سنتر دارید، بفرمایید؟






 تلفن : 03195018095
 موبایل : 09197039937
 فاکس : 03195018098
 سامانه پيامک : 3000881075239
 آدرس دفتر مرکزی : اصفهان -خيابان حکيم نظامي سنگ تراشهاي شرقي کوي مهتاب پلاک 5