اولین نمایشگاه دایمی صنعت upvc کشور از دی ماه 1388

طراحی سایت اصفهان
نرم افزار CRM

تفاهمنامه‌های ساخت مسکن مهر با چینی‌ها عملیاتی نشده است


ر راستای ساخت مسکن مهر توسط شرکتهای خارجی تاکنون تنها ساخت مسکن توسط شرکت‌های کره‌ای و ترکیه‌ای عملیاتی شده و ساخت مسکن مهر توسط شرکت‌های چینی و ایتالیایی هنوز عملیاتی نشده است.
جمشید نورصالحی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس افزود: در راستای ساخت مسکن مهر توسط شرکتهای خارجی تاکنون تنها ساخت مسکن توسط شرکت‌های کره‌ای و ترکیه‌ای عملیاتی شده و ساخت مسکن مهر توسط شرکت‌های چینی و ایتالیایی هنوز عملیاتی نشده است.
وی ادامه داد: علاوه بر شرکت‌های چینی، شرکت‌های ایتالیایی هم با ایران در تفاهمنامه‌ کلی قرار است در مسکن مهر وارد شوند اما هنوز برای این شرکتهای ایتالیایی نیز ساخت مسکن عملیاتی نشده است.

 پیشرفت 30 درصدی مترو پرند

نورصالحی در خصوص متروی پرند گفت: عملیات اجرایی ساخت متروی پرند از سمت این شهر به طول 20 کیلومتر برای اتصال با فرودگاه امام خمینی (ره) ‌آغاز شده و تاکنون نیز 30 درصد پیشرفت داشته است.
معاون وزیر مسکن و شهرسازی افزود: پروژه مسیر متروی پرند تا حرم مطهر امام خمینی (ره) و فرودگاه امام به طول 55 کیلومتر پروژه مهمی است که عملیات اجرای این پروژه به طول 20 کیلومتر از سمت شهر پرند به عهده وزارت مسکن گذاشته شده است.
به گفته وی، ساخت مترو پرند به سه بخش تقسیم شده است که برعهده شهرداری تهران، وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت راه گذاشته است.
نورصالحی خاطر نشان کرد: وزارت راه و ترابری اخیرا پیمانکاران خود را انتخاب کرده و قرار است ساخت مترو را آغاز کند.
وی ادامه داد: شهرداری تهران نیز با برگزاری مناقصه‌ای در شرف انتخاب پیمانکار برای آغاز ساخت مترو پرند است.



موضوعات مرتبط
صنعت upvc , صنعت شيشه , ساخت و ساز , نمايشگاهاي داخلي و خارجي

اخبار مرتبط

پیشنهاد ما


همه ما، هر روز و هر شب از رادیو و تلویزیون می شنویم و می بینیم که باید در مصرف انرژی صرفه جویی کنیم. هر روز و هر شب، تیتر نشریات را می خوانیم که نوش..



UPVC ماده ی اولیه ساخت پروفیل در و پنجره های مدرن می باشد که مخفف کلمات Unplasticised Poly Vinyl Chloride است این ماده نوعی ترموپلاست متشکل از مشتقا..



اکثر مردم بر این تفکرند که اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان سبب افزایش هزینه‌های ساختمان می‌شود و این در حالی است که چنانچه این مبحث در ساختمان بدرس..



  • اگرمطلبی که یو پی وی سی سنتر منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  تماس با  یو پی وی سی سنتر
  •   شرکت: یو پی وی سی سنتر
  •   مدیر عامل:مهندس پدرام صداقت
  •   فعالیت:وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
  •   تلفن: 03195018095
  •   فکس :03195018098
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •    وب سایت:http://www.upvccenter.com

خوشحال می شویم سوال ، نظر یا پیشنهادی از یو پی وی سی سنتر دارید، بفرمایید؟






 تلفن : 03195018095
 موبایل : 09197039937
 فاکس : 03195018098
 سامانه پيامک : 3000881075239
 آدرس دفتر مرکزی : اصفهان -خيابان حکيم نظامي سنگ تراشهاي شرقي کوي مهتاب پلاک 5