اولین نمایشگاه دایمی صنعت upvc کشور از دی ماه 1388

طراحی سایت اصفهان
نرم افزار CRM

نبض قیمت مسکن دست دلالان


نایب رییس کمیسیون عمران مجلس، با اشاره به اینکه رکود بازار مسکن سیاسی نیست، گفت: بازار مسکن و اجاره‌بها از سوی هیچ کدام از مسوولان دولتی مورد کنترل و نظارت قرار نمی‌گیرد، لذا این بازار امروز در دست دلالان و واسطه گران قرار گرفته و حرف اول را آنها در بازار می‌زنند.
محمد رضا رضایی کوچی در گفت‎وگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه قیمت مسکن و اجاره‌بها بیش از تورم موجود در کشور افزایش یافته است، گفت: مسوولان وزارت راه و شهرسازی تا به حال تلاش‌های بسیاری برای ساماندهی بازار مسکن به ویژه کنترل نرخ اجاره بها در کشور انجام داده‌اند، اما تا به حال توفیقی کسب نشده است.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از وضعیت مسکن مهر، افزود: طرح مسکن مهر نتوانست بازار مسکن و اجاره بها در کشور را کنترل کند؛ چراکه این پروژه در مناطقی از شهرها مورد بهره برداری قرار گرفت که نه‌تنها با استقبال مردم مواجه نشد، بلکه به گسترش حاشیه نشینی در کشور نیز دامن زده است.
رکود بازار مسکن سیاسی نیست
رضایی کوچی با اشاره به اینکه رکود بازار مسکن سیاسی نیست، اظهار کرد: بسیاری معتقد‌ند بازار مسکن به دلیل نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری در حالت رکود قرار دارد، این در حالی است که چنین اظهار نظرهایی به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و رکود فعلی بازار مسکن به دلیل کاهش قدرت خرید مردم است.
نایب رییس کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه دولت باید طرح مسکن مهر را در بافت‌های فرسوده شهرهای بزرگ گسترش دهد، خاطر نشان کرد: دولت بهتر است به جای گسترش حاشیه نشینی، با سرمایه‌گذاری در بافت‌های فرسوده شهری آرامش و ثبات نسبی را به بازار مسکن تزریق کند.
بر خلاف آنچه نایب رییس کمیسیون عمران درباره غیرسیاسی بودن رکود معاملات مسکن و بی‌ربط بودن این رکود با انتخابات پیش رو می‌گوید، بی‌میلی موجود به خرید و فروش ملک طبق ادعای دلالان کاملا ناشی از تغییر دولت و در نتیجه تغییر سیاست‌ها در ماه‌های آینده است.




موضوعات مرتبط
صنعت upvc , صنعت شيشه , ساخت و ساز , نمايشگاهاي داخلي و خارجي

اخبار مرتبط

پیشنهاد ما


سرعت کار ساخت مسکن به صورت سنتی، پاسخ‌گوی نیاز جامعه نیست و صنعتی‌سازی موجب خودکفایی در ساخت مسکن می‌شود



در و پنجره های (Upvc) طی سالیان اخیر یکی از رایج ترین و پرآوازه ترین انواع پنجره بوده اند و در کمتر از یک دهه حضور فعال در ایران گوی سبقت را از سایر..



روشهای صرفه جویی در پنجره های ساختمان،جلوگیری از تلفات حرارتی پنجره ها،دو جداره کردن شیشه،عایق بندی پنجره،پر کردن فضای میانی شیشه ها با گاز آرگون



  • اگرمطلبی که یو پی وی سی سنتر منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  تماس با  یو پی وی سی سنتر
  •   شرکت: یو پی وی سی سنتر
  •   مدیر عامل:مهندس پدرام صداقت
  •   فعالیت:وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
  •   تلفن: 03195018095
  •   فکس :03195018098
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •    وب سایت:http://www.upvccenter.com

خوشحال می شویم سوال ، نظر یا پیشنهادی از یو پی وی سی سنتر دارید، بفرمایید؟






 تلفن : 03195018095
 موبایل : 09197039937
 فاکس : 03195018098
 سامانه پيامک : 3000881075239
 آدرس دفتر مرکزی : اصفهان -خيابان حکيم نظامي سنگ تراشهاي شرقي کوي مهتاب پلاک 5