مناقصه گزار: شھرداری بناب
آدرس : آذربایجان شرقی
موضوع مناقصه: مناقصه اجرای دیوار در محلات دیزج و سطح شھر
شھرداری بناب به استناد بند 2 صورتجلسه مورخ 1394.07.18 شورای محترم اسلامی شھر در نظر دارد با اعتبار شھرداری بناب به استناد بند 2 صورتجلسه مورخ 1394.07.18 شورای محترم اسلامی شھر در نظر دارد با اعتبار بودجه مصوب سال 94 با اجرای دیوار در محلات دیزج و سطح شھر را از طریق آگھی مناقصه و براساس فھرست بھای رشته ابنیه سال 1394 به شرکتھای واجد شرایط واگذار نماید.متقاضیان می توانند با مراجعه به امور مالی شھرداری با اخذ مدارک، پیشنھادات خود را تا پایان وقت اداری روز 2شنبه مورخ 94.9.9 در سه پاکت شامل: (الف- فیش واریزی ب- اسناد مناقصه ج- پیشنھاد قیمت) به صورت سربسته به دبیرخانه شھرداری تسلیم و رسید دریافت دارند.
پیشنھادات رسیده روز 2شنبه مورخ 94.9.9 رأس ساعت 17 در دفتر شھرداری باز و قرائت خواھند شد .
-اجرای دیوار در محلات دیزج و سطح شھر دیزج جنوبی و سطح شھر بناب
ابنیه پایه 5
-1 کلیه کسورات قانونی اعم از (بیمه و مالیات و ارزش افزوده) به عھده برنده مناقصه می باشد
-2 شھرداری به استناد بند 5 ماده 5 آیین نامه مالی شھرداری ھا در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنھادات مختار است .
-3 متقاضیان می بایستی 5% مبلغ مناقصه را به عنوان سپرده به حساب 3100003221003 شھرداری نزد بانک ملی شعبه مرکزی بناب واریز و یا ضمانتنامه بانکی ارائه نمایند.
-4 کلیه ھزینه ھای چاپ آگھی در روزنامه و سطح شھر برعھده برنده مناقصه می باشد .
-5 سپرده نفرات اول تا سوم تا انجام تشریفات قانونی مناقصه و عقد قرارداد مسترد نخواھد شد و ھرگاه حاضر به عقد قرارداد نشوند سپرده آنان به ترتیب ضبط خواھد شد.
-6 پس از اتمام مھلت مقرر ھیچگونه تقاضایی مورد قبول واقع نخواھدشد.
-7 به پیشنھادات مبھم و مخدوش و فاقد فیش ترتیب اثر داده نخواھد شد
-8 رعایت قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی الزامی می باشد.
-9 در صورت مشاھده ھرگونه تبانی در معامله مناقصه باطل اعلام می گردد.
-10 برای پروژه ھیچگونه تعدیلی در نظر گرفته نخواھد شد .
-11 برنده مناقصه منوظف است حداکثر ظرف مدت 7 روز پس از اعلام شھرداری نسبت به عقد قرارداد اقدام ننماید.
-12 سایر اطلاعات و جزئیات مربوط به معامله در اسناد مناقصه مندرج است.
مقصود کفشنوچی- شھردار بناب
اداره کل نوسازي٬توسعه و تجهيز مدارس استان هرمزگان تخريب و بازسازی دبستان ۶ کلاسه حنظله گودو را به مناقصه گذاشته است.
منطقه ويژه اقتصادی بندر اميرآباد احداث ساختمان باشگاه ملوانان را به مناقصه گذاشته است.
اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان تکميل سالن چند منظوره ورزشی طالقان را به مناقصه گذاشت.
اداره كل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان كرمان ايمن سازی فيزيکی در محدوده های مدارس حاشيه راهها را به مناقصه گذاشت.
اداره كل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان كرمان درزگيری و لکه گيری و روکش آسفالت پودر لاستيکی محور باغين - رفسنجان را به مناقصه گذاشت.
تهيه مصالح،حمل واجرای ۵۹۳۵ متر شبکه فاضلاب شاهين ويلا/ آبفا استان البرز
- اگرمطلبی که
یو پی وی سی سنتر
منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
-
شرکت: یو پی وی سی سنتر
-
مدیر عامل:مهندس پدرام صداقت
-
فعالیت:وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
-
تلفن: 03195018095
-
فکس :03195018098
-
آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
-
آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
-
وب سایت:http://www.upvccenter.com